EGMOND- BINNEN – The Wall speelt zondagmiddag 19 mei in muziekcafé Soigné in Egmond-Binnen.

The Wall is een vijfkoppige band uit Alkmaar en omstreken. Met een zanger en zangeres, ukelele, slaggitaar, sologitaar, perscussie, bas en backing vocals verpakt de band onder andere ‘good oldies’ in een nieuwe jas.

De leden maken deel uit van meerdere bands en brengen al hun ervaring in The Wall samen. Nummers van grote muziekvrouwen als Eva Cassidy, Amy Winehouse, Pink en Aretha Franklin staan op het repertoire. Daarnaast brengen de muzikanten nummers van Marc Cohn, Wilson Picket of van bands als Pokey la Farge of Steeldrivers.

‘Er mag gedanst worden’

“Tijdens de huiskamerconcerten wordt nogal eens gevraagd of er mag worden gedanst. Tja. Wat kan je daar nou op zeggen. Stoelen aan de kant dus. Dansende mensen zijn blije mensen”, benadrukt Fred Valkering van Stichting Hafre Productions.

Reserveren

Liefhebbers van pop/rock komen zondag 19 mei van 16.00 tot 18.00 uur aan hun trekken in muziekcafé Soigné aan de Adelbertusweg 31 in Egmond-Binnen. De entree is gratis. In de pauze gaat de pet rond voor een vrijwillige bijdrage. Reserveren is vanwege het beperkt aantal zitplaatsen noodzakelijk. Dat kan via het e-mailadres humpsoigner@outlook.com.